„Zwiększenie odporności przedsiębiorstwa na kryzysy gospodarcze oraz rozwójprzedsiębiorstwa poprzez realizację przedsięwzięcia polegającego na rozszerzeniudziałalności w zakresie usług i produktów gastronomicznych realizowanego w Regionie3 w województwie małopolskim.”
Przedsięwzięcie poleganawprowadzeniu do oferty nowej linii produktów gastronomicznychtj. szybkich posiłków na ciepło. Usługa będzie świadczona w nowym punkcie w postaci zakupywanego w projekciepawilonu gastronomicznego.
W ramach przedsięwzięcia realizowane są następujące zadania:
Poprzez realizacje przedsięwzięcia przedsiębiorstwo zamierza osiągnąćodporność na negatywne efekty wystąpienia kryzysów gospodarczych, wprowadzenie nowej usługi, zróżnicowanie źródeł uzyskiwania przychodów, ilościowy wzrost zdolności sprzedaży, osiągnięcie efektu skali,wzmocnienie swojej pozycji konkurencyjnej, większą siłę przetargową firmy wobec jej dostawców, poprawę warunków BHP, dostosowanie technologii do norm w zakresie ochrony środowiska, tworzenie społeczeństwa informacyjnego, zwiększenie bezpieczeństwa energetycznego przedsiębiorstwa.
Całkowita kwota realizacji przedsięwzięcia: 594.645,96 zł..
Całkowita kwota wsparcia z Unii Europejskiej na realizację przedsięwzięcia: 435.106.80 zł.
#FunduszeEuropejskie #NextGenerationEU